Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kantat



Jag står i förbindelse
med en annan
dimension
Katten reagerar
Där i mörkret finns
ljuset
Hon tittar på mig ofta
Det finns inte mycket
mer
att skåda här i
jordelivet
när Herren visat sig
enligt Bach




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 115 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-10-02 15:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP