Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stormen kommer

Nu är jag fan redo.
Stormen är i antågande.

Jag finner att du njuter av min ande.
Du kan få honom.
Han är som nån djävla gnom.
Jag finner ett nöje i

Fram med svärden, dra era pistoler och gevär.
När stormen kommer är det mitt begär.

Mitt begär,
ditt begär
begäret segrar över förnuftet.

Stormen kommer...
Stormen kommer...
Stormen...
Stormen...

Jag försöker tygla mig.
Försöker se dig.

Attack!
Attack!
En svart attack!


Mörkret är över mig nu.
Varför kan jag inte bara älska
Jag faller ner...

Fram med svärden, dra era pistoler och gevär.
När stormen kommer är det mitt begär.

Mitt begär,
ditt begär
begäret segrar över förnuftet.

Stormen kommer...
Stormen kommer...
Stormen...
Stormen...

Blodet flyter över gatan.
Nu vandrar jag med dig igen.

Jag har nått frid.
Jag är lycklig.

Stormen kommer
Stormen kommer
Stormen...
Stormen...




Fri vers (Fri form) av Eether
Läst 95 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-10-02 18:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eether