Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svävande säng


Mitt plastnät dansar
under en disig sol,
både skymmer och släpper in
skugga och ljus;
stort segel när det fläktar
svävande säng
däremellan.

Det väntar så gärna,
det går så bra
att bara hänga;
suga upp ljusglimtar
sila
se dem falla
värma;
örat, tårna,nästippen



…andra fastnar på vägen,
det gnistrar i magen
när jag tittar upp

moln som är moln
ovanför





Fri vers av ingeling
Läst 96 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-10-02 21:31



Bookmark and Share


  Lustverket VIP
gnistrar i magen - gillar den frasen!
2021-10-19

  SatansSon
det gör susen med molnen på slutet. bra.
2021-10-02
  > Nästa text
< Föregående

ingeling
ingeling