Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


skydd


Onepiece


Min onepiece
var mitt skydd
i många veckor efter

den var det skonsamma skal
jag just då behövde
för min darrande kroppshydda
därinunder

Jag minns att jag kände
flanellen nudda min kropp
men den var autonom
gentemot tyget

icke desto mindre
omfamnades jag varligt
av dess luddiga närvaro

Idag vet jag
att min onepiece räddade mig
från att drunkna

i sorgens bottenlösa brunn





Fri vers av stormengudrun VIP
Läst 191 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-10-02 23:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP