Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om kärlek så¨vass


My BlackLady


Jag skrev en dikt
Jag skrev flera
Alla bar på en längtan att få förklara.
Förklara hur jag kände
Hur jag känner för dig

Men en dikt bär endast på en längtan.
Det är bara ord
Ord av glädje, ord av saknad.

Men inga ord i en dikt hur starka de än är.
Är tillräckliga för att förklara mina känslor för dig min Mörka dam
My BlackLady




Fri vers (Fri form) av Eether
Läst 124 gånger
Publicerad 2021-10-02 23:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eether