Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I mitt badrumsskåp

Det finns tabletter i mitt badrumsskåp
det är medicin mot mina tankar
mot bruset från alla dessa tankar

hur länge har jag inte levt
i oljudets väsen
sömnlösa nätter
apatiska dagar
rastlös men utan driv
som fast i gyttjan
frustrerad och less

så nu tar jag en tablett
från mitt badrumsskåp
där jag möts av mig själv

jag ser fundersamt på mig
som om det väntas en replik
hur vi hamnade här

men inte kommer det svar
på frågan jag inte ställt
jag har svalt min biljett
på väg mot stillsam natt
där bruset inte når
där tankar vilar stilla
och vilar där även jag med




Fri vers (Fri form) av Martin Lindh
Läst 97 gånger
Publicerad 2021-10-03 00:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Martin Lindh