Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


lodjuret/seglare har skrivit en kommentar på din text När vårklappen kommer... Av Ewa-Britt Nilson. Du vet nog med dig att ens lust att skriva något kan just väckas eller inspireras av att läsa rader skrivna av annans hand.


Kommentar på en text (2284) bara ord




En lök, en
ros eller kanske
ett kålhuvud har

vissa likheter med
varandra och även
men en berättande
text som den

här. Där själva
läsningen i sig
som en sorts
behjärtansvärda besvär. Kanske

kommer det till
en i drömmen
eller så uppstår

som plötsligt bara
ett som romantiskt
skimmer, åtrå, begär...




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 73 gånger
Publicerad 2022-01-27 20:20



Bookmark and Share


  ULJO
Roaen står för skimmer, åtrå, begär...
2022-01-27
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP