Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

OSÄKER KÄRLEKSSAGA

Det var en gång en yngre man,

som träffade en dam som drog.

- Jag älskar dig, sa därför han,

men hon, hon bara log.

 

Fort livets gång i tiden svann

med arbete och annat knog.

- Jag älskar dig, sa ännu han,

men hon, hon bara log.

 

 

På ålderns höst en feber brann

och sjukdom honom häftigt slog.

- Jag älskar dig, sa ändå han

och suckade och dog,

 

men hon, hon bara log...




Bunden vers av Ulf Carlsson VIP
Läst 112 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-10-03 12:28



Bookmark and Share


  Minkki VIP
brrr... ett avpoletterande leende
2021-10-05

  Monica Lindgren
Detta är en vacker dikt. Sensuell! Tack för dina vänliga ord om min oktoberdikt! Blir så glad över din uppskattning! monica.
2021-10-03

    Sefarge VIP
Mona-Lisa
Får man ej
Så många
Ord ur?
;)
2021-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Ulf Carlsson
Ulf Carlsson VIP