Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ualisk estakålogi

så nyfiket skall dagen gry
iljuset från mogna szepiner
irattformade kepstribunaler
ihjupaste grekiska grottan




Fri vers av bq
Läst 584 gånger
Publicerad 2006-07-28 12:49



Bookmark and Share


  volatile
well. jag är inte säker på att jag fattar.. men det gör ingenting, tror jag, för jag tycker om det i alla fall.
2006-09-13
  > Nästa text
< Föregående

bq
bq