Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att bära på trauman är svårt och att lära sig ordförståelse samtidigt är verkligen en utmaning, som borde prioriteras och ses som ett riktigt arbete i utanförskapet. Tycker det är synd att det delas ut diagnoser däri.


Vi bär alla på kunskapen, våga visa det.

Idag ska vi arbeta med förståelsen

"Det underliggande uttrycket"

det är något som jag lärt mig förstå

"Det underliggande uttrycket"

känns så skönt att tänka



Tänker att först måste vi få chansen

att arbeta med oss själva

sen imploderas bokstäverna in i det.

Så som i himlen och på jorden sägs det
kanske är det människans inre energier
som..

Säg det!

Säg att Jorden kommer imploderas
i dennes underliggande språkbruk..

Ja, säg det, att människans energi leder oss till
insikten att Jorden är och känner det vi känner
att Jorden vår planet är i djup sorg i kränkning
och att alla bär ansvaret för oss själva, kärleken

ja, den kraften är det vi känner inom oss
ett starkt ljus när vi i det underliggande..

Herre gud! Är allt bara ett uttryck

ett fotspår

en längtan?

Sorgen stillhet

vitt

ljud

sen är det över



Att arbeta med förståelsen om varför
rädslan känns så fruktansvärd inuti..

Ni måste känna orden

Leka med bokstäverna

Låta föräldrarna vara dagisbarn tillsammans med barnen.



Ordet är "Kaxig" men i texten också "Ödmjuk" hm...




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 105 gånger
Publicerad 2021-10-03 14:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP