Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är i puberteten

Jag har precis kommit in i puberteten. Känner att det blir vått där nere. Fuktigt och poröst.

Men jag har en snopp?




Övriga genrer av Ordekvilibrist
Läst 127 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-10-03 17:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ordekvilibrist
Ordekvilibrist