Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Stockholms universitet


Ett återbesök i drömfabriken


Åter fann jag mig sittande
i en mjukstoppad soffa av
galon i brunt
Den sade Hej på dig
är du här och härjar nu igen

Ja, sade jag,
men inte för att drömma
utan minnas
och den här gången går jag
direkt när jag vill

Som om drömmarna någonsin
varit tvång
Jag visste knappt längre
vad jag tänkte
bara att mycket flöt förbi

Diverse saker
sådant som varit
viktigt förr
och aldrig helt hade
lämnat mig.



30/9 2021




Fri vers (Prosapoesi) av Lena Söderkvist VIP
Läst 115 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-10-03 18:35



Bookmark and Share


  Bengt H VIP
Den var lite lustig.
2021-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Lena Söderkvist VIP