Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem skall man tro på?

Bevaren eder för falska profeter skrevs det en gång i tiden. För undertecknad som i brist på annan sysselsättning har börjat surfa på Youtube har meningen kommit att få en djupare betydelse än kanske avsett. Youtube har enligt mig formligen exploderat och blivit invaderat av folk som ogenerat kolporterat sin sanning om ditten eller datten. Märkligt nog har de inte lyckats ändra mina åsikter ett tum. Det som öppnade ögonen för mig var det så kallade oranga kuvertet som skulle innehålla min första pension. Genast kom tankarna på det gamla ordspråket "otack är världens lön". Nåväl kanske lite svenskt gnälligt är jag nog men efter att harvat i en högskattemiljö blev uppvaknandet allt annat än angenämt och undrade jag direkt vem tog pengarna? Vad hände? Har han försvunnit?och vad kan jag egentligen göra? Jag har blivit lurad eller?
Att vara opinionsbildare måste var en sysselsättning full av faror och fallgropar fast och andra sidan hur skall resultatet mätas? Vid nästa val eller?




Övriga genrer (Kåseri) av Sören Turesson VIP
Läst 148 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-10-03 18:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sören Turesson
Sören Turesson VIP