Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
:-D


Till fåfängan

Varför kan jag inte bara skratta
åt alla mina fel
att jag inte är hel,
det kan jag inte fatta

Visst får man va en kratta
särskilt för egen del,
om inget står på spel
så får man fritt författa

Världen är blott luft
ingen annan bryr sig
så säger mitt förnuft

Fåfängan är ingen dyr grej
man kan ha det verkligt tufft
jag säger bara: fy mig!




Bunden vers (Sonett) av Bengt H VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-10-03 19:04



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Så himla bra, och i reflekterande anda kan man fint landa! :)
2021-10-05

  lodjuret/seglare VIP
Repetition känns stundom som en prövning,
själens gods heter väl just förövning...
2021-10-04

  SatansSon
fåfänga ska man inte fya om den är motiverad.
2021-10-04

  Blomma-Stjärna VIP
ett samtal med fåfängan - skrivet med distans och glimten i ögonvrån! Fint!
2021-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Bengt H
Bengt H VIP