Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gapa stort

Ge mig nåt som lindrar snabbt, utan biverkningar,
som en älskares omfamning, fast på riktigt

En underbar medicin, som nyligen forskats fram,
om så bara i fantasin, jag gör allt som krävs,

anmäler mig som försöksperson, klär mig glatt
i sjukhuskläder, lägger in mig och gapar stort




Fri vers (Fri form) av Elin Holmsten
Läst 136 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2021-10-03 19:37



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
härligt framfört
2021-10-06

  AKT VIP
Hoppas och tror!
2021-10-05

  Eva Langrath VIP
Poetisk text som får mig att känns diktjagets smärta och vilja att komma undan smärtan.
2021-10-04

  Monica Lindgren
Berör och väcker undran. Vad är anledningen till denna desperation, undrar man. Hoppas du finner lindring för smärtan, som är uppenbar! monica
2021-10-03

    Sefarge VIP
Haaha! Lustifikatoriskt
Skriftat! Se upp bara så
icke Dr. Boa kommer o
kramar om Dig med
Ännu större gap?
;)


2021-10-03

    ej medlem längre
Diktjaget har glimten i ögat, men jag undrar om inte medicinen kan vara beroendeframkallande …

2021-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Elin Holmsten
Elin Holmsten