Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Träd

lövträden gulnar
vilken uppvisning
av granarna




Bunden vers (Haiku) av Gunwale VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-10-03 21:35



Bookmark and Share


  Gunnel Eriksson VIP
Härlig vändning.
2021-10-07

  Onomatoprofet VIP
Björkar och granar och är goda grannar - under sommarhalvåret.
2021-10-06

  Annie b'larsson VIP
När lövträden tappar sina blad då kommer granarna fram på ett nytt sätt. Plötsligt ser man dem.
2021-10-04

  TrollTörnTrappan VIP
Vilken skarp vändning genom denna slutrad [sluträd]!

"Uppvisning av" kan både tolkas som att de blir synliga (i kontrast) och att de lyckas motstå (sådant förfall).

Tycker själv att gult är skönt - så skulle knappast sörja ifall barren gav samma föreställning (förutom om det innebar att granen stod naken till jul)?
2021-10-04

    Lena Söderkvist VIP
Finurligt. Och när jag blir gammal, vad unga alla andra kvinnor (äntligen, haha) skall se ut. Jätteroligt tema, få se om fler finner möjligheter att spinna vidare.
2021-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP