Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

någon hon väntade

Kallt ljus och gulnade tapeter
en ensam figur
sittandes mitt i fönstret

Ögon öppna utan att se
hon tittar ut
jag är någon annan

Är det bara en reflex
att vinka tillbaka
ser hon mig ens

Klösmärken på väggar och utrivna
böcker utan omslag
tom blick som tittar

Var jag en spegelbild av
någon hon väntade
på men redan glömt

Kanske påminner jag om någon
hon saknar och
inte längre kommer ihåg




Fri vers (Fri form) av Kitty Jogenby
Läst 143 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-10-03 21:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kitty Jogenby
Kitty Jogenby