Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Wedörschträck - Tanka

 

Den Södra Länken

gör att sydöstra nordväst 

sydväst nordost når

Södertälje med Norrmalm

blir Norrtäljes Södermalm

 

 

 

 

 




Bunden vers (Tanka) av Bodingen VIP
Läst 143 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-10-07 03:07



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Här blandas väderstrecken
Så det står härliga till!
Bäst då ha sydväst på?
;)


2021-10-07

    Lena Staaf VIP
Svirrigt bland väderstreck och spår.
2021-10-07

  Öknens Ros VIP
Här blev det en "järnvägsknut"! ;)
2021-10-07

  Niliboy
Jag har bott å jobbat i Södertälje på 60- talet!
2021-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Bodingen
Bodingen VIP