Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Efter varje bråk medföljer…

 

Efter en lång sorg tid medföljer

Nya smygande sorger

 

Efter en tragisk förlust medföljer

Nya mera stora förluster

 

Efter ett skockande drama medföljer

Nya lidande drama

 

Efter en lång natt i ensamheten medföljer

Mycket många nya ensamma nätter

 

Efter varje bråk medföljer

Nya bråk

 

Efter varje försök tillflykt medföljer

Nya eviga oundvikliga konsekvenser

 

Efter varje påhopp, attack på en person medföljer

Stigande ilska och hat

 

Efter varje tyst minut som går

Medföljer suset

 

Och efter varje misslyckande medföljer

Tyst sorg  




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 151 gånger
Publicerad 2021-10-04 10:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP