Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tyst som efter döden

 

Jag tänker

Tyst!

 

Jag somnar

Tyst!

 

Jag drömmer

Tyst!

 

Jag skriker

Tyst!

 

Jag gråter

Tyst!

 

Jag lider

Tyst!

 

Jag dör

Tyst!

 

Tyst som efter döden!

Tyst som fan!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 136 gånger
Publicerad 2021-10-04 10:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP