Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avstånd

Att älska var att längta

 

Kanske, kanske 

 

ikväll




Fri vers av Tea Alex
Läst 131 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-10-04 14:36



Bookmark and Share


  KYREUS of Sweden
..och, så
plötsligt
- out of nowhere.
2021-10-04
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex