Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rött ljus

Motljuset är skarpt rött
Och markerar det jag vet
Jag hör inte hemma där
De vill inte ha mig

Och den sanningen sårar
Som blodet som rann
När jag inte klarade av det
När smärtan blev för stor

Jag knackar ändå på
Och hävdar min rätt
Gång på gång på gång
Önskar jag ett grönt ljus

Och jag vet jag får det inte
Men vad ska jag med den vetskapen
När hoppets blåa låga
Ändå brinner




Fri vers (Fri form) av skärva
Läst 77 gånger
Publicerad 2021-10-04 15:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

skärva
skärva