Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svank


via din svank
tungor valsandes

i våta land























Fri vers (Fri form) av S.A.I. Steve Lando VIP
Läst 171 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-10-04 16:37



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
i röven. i hålet.
2021-10-04
  > Nästa text
< Föregående

S.A.I. Steve Lando
S.A.I. Steve Lando VIP