Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Välbehag?

Ditt nertryckta välbehag
Tandlös och förvriden
Du ler
Allt är förlorat




Övriga genrer av Subkutan_73
Läst 126 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-10-04 17:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Subkutan_73
Subkutan_73