Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vattentäta skott

bedömd narcissist
av influenseretablissemanget (eller dess fans)
vi bara stirrar in i något
vi bara lyssnar på något
vi ser bara upp till någon
men dom ser inte oss

palliativ vård redan dag ett
förlust(a) sig av obetydliga intryck
förstår att vattnet tar den enklaste vägen
mediokert ai-innehåll av utbud är på väg
i trans och i fantasymood sker detta
endast ytan är förändrig

snälla väck mig från detta, mamma
allt rinner ur mig
denna energi utan innhåll





Övriga genrer av Subkutan_73
Läst 113 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-10-04 17:39



Bookmark and Share


  Lustverket VIP
Yep. AI kommer att mediokrisera oss alla om vi inte ser upp.
2021-10-09

  Larz Gustafsson VIP
Bianca rules!
2021-10-04
  > Nästa text
< Föregående

Subkutan_73
Subkutan_73