Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

resan till den mentala världen

artificiellt mörker
metallisk
känslor som rinner av
mänsklighet i läger
ketos
till och med blodet du spiller
samt lekamen har du aldrig nånsin ägt
under jorden i baser
långt, långt innan du fanns
där finns sanningen om oss alla
tekniken kommer fram som ett timglas där sanden rinner
strålning och konspirationer
esoteriska ljusskygga som en saga
wizard of oz och regnbågen
den mentala världen
denna resa över den
du kommer aldrig att veta
dessa budskap
allt är tvärtom
vad du någonsin vetat är tvärsom




Övriga genrer av Subkutan_73
Läst 163 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-10-04 18:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Subkutan_73
Subkutan_73