Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

solipsism

jag älskar
för när jag är borta
försvinner du

livet är min egen cirkus
jag trivs att se er brytas ner
jag dammsuger upp er glädje

jag bestämmer när ni ska
falla i glömska
men först vill jag se leendet försvinna




Övriga genrer av Subkutan_73
Läst 153 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-10-04 20:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Subkutan_73
Subkutan_73