Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


jag har inte skrivet här på länge nu börjar lusten att skriva komma tillbaka


LYCKAN

lycka är något som du finner

inom dig

absolut inte utanför dig

det beror på hur du känner

och vem du är

 

anits   4 oktober 2021




Fri vers (Fri form) av anits VIP
Läst 171 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-10-04 22:56



Bookmark and Share


  Eva Helene VIP
Fint och välkommen tillbaka!
2021-10-05

  ULJO
Härlig insikt
2021-10-05

  Niliboy
Välkommen Stina!
2021-10-05

  Niliboy
Ja lycka är något du känner inom dig, men den kan delas!
2021-10-05

  Koloristen
Jag tror på lyckan utanför mig, som söker upp mig, finner mig och blir en del av mitt liv. Den ger mig evigt liv.
2021-10-04
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP