Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


BÄR MIG

bär mig över vattnet

på dina starka armar

ålska mig för den jag är

 

du hjälper mig så mina tårar

får rinna

så min själ får läka

och mitt hjärta få ro

 

du är en vän att lita på

idag tordes jag säga orden 

jag så länge velat säga

och inte vågat

 

nu känner jag mig lättad

hoppas dom förstod att dom

gett mig så mycket att jag

blev stressad

 

så tack för att du fanns där

vid min sida så jag kände

mig modig

och att någon kanske förstod

 

anits  4 oktober  2021




Fri vers (Fri form) av anits VIP
Läst 295 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-10-04 23:25



Bookmark and Share


  Eva Helene VIP
Kärlek och vänskap, fint förmedlat här. Och att få känna sig modig när man är trygg.
2021-10-05

  Monica Lindgren
Så fint. Men jag tor inte du:et är Gud, tror det är någon vän, nära dig.
2021-10-05

  Bibbi VIP
Starkt berörande.
2021-10-05

  Larz Gustafsson VIP
Det du skriver här skulle ju kunna användas som en bön till Gud.
2021-10-05

  ULJO
Berörande ord
2021-10-05

  Niliboy
En dikt om kärlek som berör, mångas heta önskan!
2021-10-05
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP