Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trots livet stod på randen

I gråtfyllt öga minnen ses
och rösten den blir hes.
Svårt att hålla tankar stilla
jag menar inget illa.
Men tänker på en svunnen tid
när livet var på glid.
Den tiden när jag räckte handen
Den dagen
där på stranden
Du valde då att se förbi
Trots livet stod på randen
Du fanns där ej och tog emot
När fallet blev för stort.
Tårar rullar nerför kinden
torkas bort av vinden
och alla känslor hittar ut
När livet ditt tog slut







Fri vers (Fri form) av Thomcover
Läst 86 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-10-05 08:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Thomcover
Thomcover