Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


skapande

att skapa
är kul
är utmanande
att skapa digitalt
på digitalt "papper"
är svårare
än man tror




Fri vers (Fri form) av wiria77
Läst 130 gånger
Publicerad 2021-10-05 10:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

wiria77
wiria77