Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HOPP

Ännu rodnar rosen, röd
efter sommarns värma!
Vintern med sin vita död
börjar dock sig närma.
Hösten hostar, mörk och kall.
Våren vilar tills hon skall
rosen åter härma.

Hoppas att min dikt får bli
kvar i sommarns hänge,
även om den stannar i
växten ganska länge!
Snart skall ändå våren gry
och min poesi bli ny
på sitt gamla klänge.











Bunden vers (Annat versmått) av Ulf Carlsson VIP
Läst 100 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-10-05 20:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ulf Carlsson
Ulf Carlsson VIP