Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag

Vill du veta vem du är, fråga din omgivning.
Vill du veta vem du vill vara, fråga dig själv.
Stämmer inte de två beskrivningarna ihop har du svaret på varför du inte mår så bra.




Övriga genrer av JanneD VIP
Läst 70 gånger
Publicerad 2021-10-05 13:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

JanneD
JanneD VIP