Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Romantik


Liv av liv

Försiktigt sträcker jag ut min hand
mot hennes mörka hår, undret av
skimrande, högpolerad kastanj,
slöjorna hon bär i saknaden.

Vid skuggan i hennes ansikte
ställer min blick den heta frågan.
Stilla sänker hon ögonlocken,
öppnar en ocean av ömhet.

Nödåren av svidande längtan
fäster jag på hennes vita kind.
När hon darrar till under kyssen,
föder hon stilla ett liv av liv.




Bunden vers av Ulf Lundin VIP
Läst 94 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-10-05 14:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ulf Lundin
Ulf Lundin VIP