Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
@honkallarsigpoet finns på insta och driver även @ordkollektivet tillsammans med en formgivare och strateg :) som är en insposida för alla som gillar att skriva. Utmaningar och intervjuer


~ Ett kärleksbrev till mina dikter ~


~ ETT KÄRLEKSBREV TILL MINA DIKTER ~

Det är så här jag känner. Kan inte ljuga.
I am stuck for life ♥?
Poetry you got me just where you haunt me
- at night, at dawn at noon at sea at ... love!

 

"Jag har så mycket hatkärlek för dig poesi"


Poetry, du tjuvkikar på mig i stories.
Dina tinningar flörtar med min profil.
I klassrummet, på kontoret, t-banan,
bussen i affären så suckar och stönar du.


Men du är avlägsen och älskar mig
i smyg och på avstånd. Kom närmre,
va fysisk med mina vokaler. Stryk mitt hår.
Jämna min ångest som en ångvält till marken.
Sy mig ett lapptäcke himlen.

 

Blända mina komplex.
Tatuera min själ med din poesi.
Don't come ... and try to kiss me right now ...
som en golddigger när jag trånat så länge
efter din beröring.


Vi vet båda att du är en player, att du
spelar med mina känslor som domino.
Poetry ~ Ditt namn är som ekolod i mina vener.
Mitt känslohav, mina ord svämmar över.
Be för mina titlar. Skäms lite grann.
Rodna lite mera.


Älska mig som att din blodgrupp är adhd-positiv.
Förstå mig som PTSD i ådrorna.
Ha alltid kroppsspråket nära till hands
när ingen annan begriper.
Ge mig HLR hjärt och lungräddning i mina texter.
Luften är ovanför oss.
Kränk mitt luftrum, min kropps nation,
flyg högt och lågt med dina händer om min
hals och dina läppar mot min mun.


Var min patriot, min BFF, my lover,
min idiot till poesi ...

 

P.S Jag älskar dig trots allt

D.S Yours truly




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 143 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-10-05 14:55



Bookmark and Share


  Hon kallar sig poet VIP
Tack för era fina kommentarer och att ni formulerat er så nyanserat med tyngd och omsorg, uppskattas
2021-10-08

  Solstrale VIP
Ja poesi kan bli som en FVB friend with bennefits... Men man kan aldrig ligga bara skrapa lite lätt på det vita lakanet för att där ge sitt innersta passionerat till ljuser och de hungrandes ögon...

Du skriver med fart och dragningskraft, dina texter briljerar så man faller stum av beundran! Så sprittande och flirtande!
2021-10-05

    Sefarge VIP
Din poesi,som är min poesi
Som är livets poesi,och som
översvämmar oss alla
Med språkets
bokstavliga
kraft. ..
;)
2021-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP