Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Luft som andas

Jag är som luft
Luft som andas
Jag är inget slott
Inte heller koja
Jag räknar till fyra
och sen om igen
Jag är som det påbörjade pusslet
där kantbitarna ramar in
tomrummet
eller det som ska bli
själva motivet
Jag är som luft
Men också tomrummet
som skulle kunna misstas
för saknad
men där motivet
av det som ska bli
jag
är ett annat
Jag är inget slott
men har mina torn
vissa dagar
Då jag orkar se upp över
muren av overklighet
Speja ut över
åkrarna
av språk




Fri vers av Christoffer Bergström
Läst 103 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-10-06 09:18



Bookmark and Share


  bohemen VIP
Man får tillåta sig att vara självförsjunken...(som vi poeter ju är).
2021-10-07

  bohemen VIP
Man får tillåta sig att vara självförsjunken...(som vi poeter ju är).
2021-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Christoffer Bergström
Christoffer Bergström