Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Framför spegeln i tidig morgontimma

 

 

Ungdomens kropp
har förändrats
av den finns nästan inget kvar

har blivit rundare med åren
lite för mycket
här och var

men jag är fortfarande unik
finns bara
i ett exemplar

dessutom är jag
mjuk och go
och alldeles underbar




Bunden vers (Rim) av Marita Ohlquist VIP
Läst 276 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2021-10-06 10:12



Bookmark and Share


  Susen VIP
En härlig känsla snyggt framfört på rim
2021-10-10

  Eva Helene VIP
Så fint och peppande! Jag har en bit kvar märker jag.
2021-10-09

  Solstrale VIP
Ja det finaste exemplar, som din omgivning har! Härligt bejakande rader du bjuder! Sådant är fint att läsa, att vara gott inställd till det naturliga, de kroppar vi fick som vi ska hylla!
2021-10-08

  Olof Lagerhorn VIP
Varm och livsbejakande text om att
acceptera sig själv som den unika
människa man är.
2021-10-07

  Gunnel Eriksson VIP
Härlig inställning och fina rim
med bra rytm.
2021-10-07

  Lottie Ålhed VIP
En härlig inställning till den du är.
2021-10-06

  Niliboy
En rolig och fin presentation in persona framför spegeln som gör en både varm och glad. Fint tecknat!
2021-10-06

  limerick VIP
Utstrålar god självkänsla som ju bl.a. bidrar till att sänka stressnivån i vår kropp.
2021-10-06

  Kajan VIP
Livsbejakande och varm text med fin rytm.
2021-10-06

  ULJO
Det genuina finns på insidan och det ändras inte med ålder, krämpor.
2021-10-06

  Öknens Ros VIP
Instämmer i dina ord. Brukar säga, mig får ingen skavsår av! ;)
2021-10-06

  Feliaxel VIP
Fantastiskt att acceptera sig själv som man är
oavsett ålder
Det mår man allra bäst av
2021-10-06

  Sparvögat VIP
Så fint att famna dig själv precis som den unika, fantastiska själ du är…
Det är insidan som räknas!
2021-10-06

  AiA Maria den fria

Kraftfullt
Underbart
Bejakande
Sanningen

Tack!

<3<3<3
2021-10-06

  Maria Sundelin VIP
Härlig självinsikt
Kramar
2021-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP