Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Allt det som ryms i färgen blå

Så mycket längtan
och djup
ryms i färgen blå

Den färg som
min hjärna
tycks behöva

Lite då och då

När det ilskna röda
vuxit sig alltför stort

Och bultar lite för
hysteriskt

På mitt hjärtas port

Då vill jag bara
dra mig tillbaka i något
hörn och drömma

Om allt det som för mig
ryms i färgen blå

Ett djup
en rymd
en frihet

Ja allt det

Och mycket mer
än så




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 128 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-10-06 10:24



Bookmark and Share


  ULJO
Fint om denna vackra färg
2021-10-06

  Marita Ohlquist VIP
Underbar hyllning till det blåa.
2021-10-06

  Larz Gustafsson VIP
Snygg bild!
2021-10-06

  Larz Gustafsson VIP
Rött är en av mina favoritfärger.
Men ibland behöver även jag blått. Och grönt.
Dessa färger har bevisligen en lugnande inverkan.
2021-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP