Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Dagarna som styr

 

 

Dagar som styr oss

Och

Dagar som vi själva styr dem

 

Dagar som vi har totalt kontroll över dem

Och,

Dagar som tar totalt kontroll över oss

 

Dagar som planerar för oss  

Och,

Dagar som vi själva planerar för dem

 

Vi ligger lågt!

Vi tänker lågt!

Vi drömmer lågt!

 

Man är kontrollerat av allt omkring

Vackert och äckligt

God och ond

 

Dagens ljus börjar brådskande

Och

Sluter strakt orklös




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 135 gånger
Publicerad 2021-10-06 10:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP