Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Känn ilskans vrede

 

Känn!

Ilskans!

Vrede!

 

Och,

Njut av

Hatets makt

 

Känn!

Besvikelsens!

Vrede!

 

Och,

Njut av

Hämndens makt

 

Känn!

Ensamhetens!

Dödlighet!

 

Och,

Njut av!

Hämndens supermakt

 

Känn på ilskans makt!

Känns på vredens makt!

Känn på hämndens kraft!

 

Känn!

Och känn!

Och känn och känn på besvikelsens maktlöshet

 

HÄMNDEN är den enda svar!

(Hämnden är min)!

 Herrens ord!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 147 gånger
Publicerad 2021-10-06 10:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP