Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
regler och rutiner


Föutsägbart

Förutsägbart
är mycket
dock inte allt

tänk så uppfriskande
med en överraskning




Fri vers (Fri form) av Ingegerd svedin VIP
Läst 100 gånger
Publicerad 2021-10-06 10:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingegerd svedin VIP