Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Det är sen höst morgon

I sängen
En vanlig sen morgon

I en säng
Full med tankar

Vanliga morgontankar

Sen frukost
Sent kaffe

Allt är sent
I mina morgontankar






Fri vers av Dito VIP
Läst 117 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-10-06 12:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dito
Dito VIP