Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


bilden: vita snön på min tomt....


I saknad av nästa ORDET

 

Kom, kom nästa ord

stig in i mitt hus

nästa tanke

Kom kom nästa närhet

hos mig kan vi vara

flera än en,

vi kan vara du och jag

du och jag kan vara hjärtat

som pumpar liv

som ger hopp

som kommer åter

åter igen ...




Fri vers (Fri form) av Monika A Mirsch VIP
Läst 186 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2021-10-06 13:58



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
En dikt som förmedlar glädje och frid när orden har bjudits in.
2021-10-07

  Bibbi VIP
Visdom på hög nivå.
2021-10-07

  Anya VIP
Fint. Känner igen när man söker ordet.
2021-10-06

  Maria Sundelin VIP
Stark
Kramar
2021-10-06

  den nakna poeten
vackert och varmt skrivet bravo !!!
2021-10-06

  Elin Holmsten
Vackert, hoppfullt
2021-10-06

  Eva Helene VIP
Så fint att få vara här när dina ord blir till och får liv.
2021-10-06

  Eva Langrath VIP
Hoppfulla ord.
2021-10-06

  AiA Maria den fria

Fint o hoppfullt!

Tack!
2021-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Monika A Mirsch
Monika A Mirsch VIP