Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


tanka6okt21

En dag när allt var
lika grågrått som vanligt,
bröt solen genom
molnen, och dimmorna
skingrades till en måsflock.

 

 

Frid




Bunden vers (Tanka) av Algotezza VIP
Läst 146 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-10-06 14:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP