Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det spelar ingen roll

det spelar ingen roll vart jag är eller 

vad som händer  det spelar ingen 

 

roll för i drömmarna är jag fri nästan 

alltid älskad och välkommen det spelar 

 

ingen roll i min bistra verklighet för det 

jag inte har på dagarna får jag på natten

 

då jag alltid är fri att forma min verklighet 

till det jag hadde innan jag förlorade min

 

frihet och liv 




Fri vers av den nakna poeten
Läst 137 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-10-06 14:33



Bookmark and Share


    Ohemulen VIP
De inre egna kärleksfulla rummen är oerhört viktiga inte bara för att kunna överleva i en torftig verklighet utan även för att få hopp och lugn i sig själv. Väl skriftat.
2021-10-06

  Koloristen
Dey himmelska hemmet, ett Rike som aldrig någonsin förgås.
2021-10-06

  Solstrale VIP
En god och genomarbetad reflektion. Du minns kärlek och det är själva grunden i helande och läkning!
2021-10-06

  AiA Maria den fria

Fint!

Viktigt insikt i att kunna välja synsätt av egen kraft!

Tack!

2021-10-06
  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten