Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ingår i "Ruiner".


Ändå så närvarande


Somligt mår bäst av att rivas
Ett skal kan likväl stå kvar
och påminna om det där onda
som aldrig kan läka ut

En vandring och någon fnyser Det här
var väl ingenting!
Han tror inte på det som sägs, ty
alla dofter är undanröjda

och de döda har blivit blommor
Men på ett sätt har Tvivlet rätt
man måste allt något veta
för att höra och se det gångna.



20/9 2021




Fri vers (Fri form) av Lena Söderkvist VIP
Läst 80 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-10-06 15:15



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
Tänkvärda perspektiv kring historisk medvetenhet och/eller förnekelse och/eller genomskådande av fiktioner och/eller erkännande av vad skalet måtte ha dolt...

Kanske är just dofter det mest pålitliga sättet att bli påmind om förgångna lager alltjämt levande?!
2021-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Lena Söderkvist VIP