Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


sådant jag tänkt på många gånger


DU KAN INTE

du kan inte alltid

vara andra till lags

även om du vill

 

du mäste tänka på dig sjäv

hur du mår och orkar med

när kroppen inte orkar mer

är det dags att tänka på sig 

själv och försöka må så bra

det bara går att må

 

är det stopp så är det stopp

då är det klokast att lyssna

och lyda kroppen

 

 

anits  6 oktober  2021




Fri vers (Fri form) av anits VIP
Läst 225 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2021-10-06 15:27



Bookmark and Share


    Ohemulen VIP
Det går inte att lura kroppen, lyssna på den.
2021-10-12

  Bibbi VIP
Väldigt sant.
2021-10-07

  Niliboy
Du har så rätt!
2021-10-06

  ULJO
Så klokt resonerat. Man har bara en kropp. Man har bara ett liv.
2021-10-06

  Feliaxel VIP
Väldigt kloka ord
2021-10-06

  Koloristen
Bra ordat! Jag vill alltmer sällan och väljer omsorgsfullt ut dem jag anser vara värdiga.
2021-10-06

  Larz Gustafsson VIP
Jag vill inte ens. Inte alltid i alla fall.

John Lennon sjöng: "After all is said and done, you can't go pleasing everyone."
2021-10-06
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP