Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En hinna



Skolgårdskväll.
Systematiskt regnar
regnet.
Som skolade skolbarn.
Knappt droppar dropparna.
Mörkret grått av en hinna
som döljer ljuset.
Invid en nyponbuske blänker
en basketboll. Ett lekvittne.




Fri vers (Fri form) av TvåTungor
Läst 126 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-10-06 15:33



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Man ser den grå hösthinnan framför sig
2021-10-07
  > Nästa text
< Föregående

TvåTungor