Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pappa

Det här är ett hjärta
som simmar bröstsim i medaljregn

Det här är hjärta
som inte går att döda
Inte ens med råttgift

Det här är ett hjärta
som lever förstummat

Lager på lager
av barndomstrots
En kapsel av död

Bristen på smekningar
Stilettens styrka




Fri vers (Fri form) av Respons VIP
Läst 152 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2021-10-06 15:56



Bookmark and Share


  Mats Edin VIP
Starka strofer
2021-10-08

    Lena Staaf VIP
Stark text som jag tolkar som att det funnits en oförstående förälder som inte kunnat se och möta sitt barn.
2021-10-07

  Kungskobran VIP
Så grymt.
2021-10-07

  Blomma-Stjärna VIP
fint om den stumma styrka man kan få av att bita ihop o klara alla förbannade krav som basuneras ut som vore de av gudomlig ordning!
2021-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Respons
Respons VIP