Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale...


löven speglade dina färger

 

 

de blandade kulörerna föll ut i delar... prismat spred och fördelade ljuset... tappra strålar samlades åter... i dina ögon lyste de närvarande... återspeglade en frånvaro... du reste dig bort från mörkret... tog dig mot ljusare breddgrader... du svarade på den impulsen... och seglade över molnen... ända tills bränslet tog slut... en dag skulle du förstå allt detta... men först skulle du resa vilse i dagen... bestiga berg och vandra längs floderna... mäta djupet i dalarnas famn... för att sedan finna dig själv långt där ute... långt där inne...   dit ingen någonsin hade satt sin fot...

 

löven ingjöt dina färger

avtecknade i spegelbilden

höll upp bladnerverna

som genomlystes

av dina livsreflexer

 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Solstrale VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2021-10-06 17:13



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
En bild som väl illustrerar i samklang med texten.
2021-10-07

  ULJO
Så färgrikt
2021-10-07

  Maria Sundelin VIP
Vackert
2021-10-07

  Kajan VIP
Stor skönhet finner jag här, tycker väldigt mycket om det visuella utförandet ! En lång livsresa i en hand och ett löv sammanfaller, och helt fantastiskt bild !
2021-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP